نقشه برداری چیست؟

مقدمه
در این مقاله از وبسایت کار آموزی آنلاین مهندسی به موضوع نقشه برداری چیست؟ پرداخته ایم. و این موضوع مورد برسی قرار داده ایم.
تاریخچه نقشه برداری
نقشه برداری در قرن معاصر یعنی در زمان میرزا تقی خان امیر کبیر و به اوج خود رسید. در آن زمان دانشجویان مدارس دارلفنون اولین نقشه های خود را در این مدرسه کشیدند.
و نقشه برداری نشان داده است. این رشته از دوران قدم تا به امروز مورد توجه انسان بوده است. همیشه انسان تلاش کرده است تا یک نقشه کامل از محل زندگی خود داشته باشد. تاریخچه نقشه جالب است بدانید. در زمان انسان های اولیه به وجود آمد و از آن زمان نقشه برداری روز به روز مورد توجه انسان قرار گرفت. جالب است. بدانید انسان اول نقشه کشی و نقشه برداری را یاد گرفت و بعد خواندن و نوشتن را آموخت انسان های اولیه نقشه برداری و نقشه کشی را نسل به نسل به کودکان خود آموزش دادند.
تاریخچه نقشه برداری در ایران
تاریخچه نقشه برداری در ایران به ایران باستان بر میگردد. بسیاری از مهندسین ایرانی با این علم آشنا بودند. پادشاهان ایرانی از طریق نقشه برداری ها یا نقشه کشی هایی که میشد. حکومت تحت سلطه خود و مناطق آن ها را از طریق نقشه شناسایی میکردند. و از همین روش کشور و مناطق خود را تقسیم بندی میکردند.

نقشه برداری چیست؟
نقشه برداری علم و هنری است که با استفاده از تعیین موقعیت نقاط و اندازه گیری فواصل و زوایای بین آنهاست و معمولا عملیات نقشه برداری شامل برداشت و ارائه نتیجه کار است.
انواع نقشه برداری
انواع نقشه برداری را میتوان. به دو دسته تقسیم کرد : مسطحاتی، ژئودتیک که هر کدام از این روش های مخصوص یک موقعیت و وضیعت مورد استفاده قرار میگیرند.
نقشه بردار کیست؟
نقشه بردار باید اندازه گیری عوارض و ذخیره داده های اندازه گیری شده. بر روی زیر وبالای زمین را به صورت های مختلف نقشه ،تصویرو… بر عهده دارند.
روش های مختلف نقشه برداری
1- نقشه برداری زنجیره ای
2-نقشه بردای مسیر
3-تراز معمولی
4-مثلث بندی
5-نقشه برداری معدنی
6-نقشه برداری هوایی
7-نقشه برداری با پهباد
8- تراز یابی دو طرفه
9-نقشه برداری تاکئومتری
10-نقشه برداری نجومی
11-نقشه برداری فتوگرامتری
12-نقشه برداری توپو گرافی
13-نقشه برداری عمرانی
14-نقشه برداری کاداستر
15-نقشه برداری هیدروگرافی

جمع بندی
در این مقاله از وبسایت کار آموزی آنلاین مهندسی موضوع نقشه برداری چیست؟ پرداختیم و تاریخچه و انواع نقشه برداری با روش های نقشه برداری را سعی کردیم. برای شما در این مقاله بیاوریم.
معرفی دوره
اگر به دنبال آموزش جامع و کاربردی البته پروژه محور این مدل دوربین ها و جی پی اس مولتی فرکانس هستید. آموزش کاملا پروژه محور از دوربین سندینگ لایکا و جی پی اس برای شما تهیه. شده. است. که با تهیه این دوره آموزشی بصورت کاملا توانایی نقشه برداری با دوربین های نقشه برداری پ جی پی اس را بدست. خواهید آورید.
دوره آموزش نقشه برداری با دوربین توتال استیشن و جی پی اس
حتما تا انتهای توضیحات مطالعه شود جامع ترین دوره آموزش غیر حضوری نقشه برداری در کشور!!! این آموزش به شما…
آموزش نقشه برداری با جی پی اس مولتی فرکانس
در این آموزش در کوتاه ترین مدت زمان بصورت کامل با سامانه های ماهواره gnss آشنا خواهید شد و میتوانید پروژه های خود را با گیرنده مولتی فرکانس بصورت کاملا اجرایی به اجرا رسانید.
دیدگاهتان را بنویسید