نقشه برداری زمینی + ویدیو
مقدمه
در این مقاله به موضوع نقشه برداری زمینی پرداخته ایم اما قبل از اینکه به موضوع اصلی ابن مقاله بپردازیم به موضوع هایی همچون تاریخچه نقشه برداری و… میپردازیم امیدوار هستیم از این مقاله نهایت استفاده را ببرید.
تاریخچه نقشه برداری
نقشه برداری در قرن معاصر یعنی در زمان میرزا تقی خان امیر کبیر و به اوج خود رسید. در آن زمان دانشجویان مدارس دارلفنون اولین نقشه های خود را در این مدرسه کشیدند.
و نقشه برداری نشان داده است. این رشته از دوران قدم تا به امروز مورد توجه انسان بوده است. همیشه انسان تلاش کرده است تا یک نقشه کامل از محل زندگی خود داشته باشد. تاریخچه نقشه جالب است بدانید. در زمان انسان های اولیه به وجود آمد و از آن زمان نقشه برداری روز به روز مورد توجه انسان قرار گرفت. جالب است. بدانید انسان اول نقشه کشی و نقشه برداری را یاد گرفت و بعد خواندن و نوشتن را آموخت انسان های اولیه نقشه برداری و نقشه کشی را نسل به نسل به کودکان خود آموزش دادند.
تاریخچه نقشه برداری در ایران
تاریخچه نقشه برداری در ایران به ایران باستان بر میگردد. بسیاری از مهندسین ایرانی با این علم آشنا بودند. پادشاهان ایرانی از طریق نقشه برداری ها یا نقشه کشی هایی که میشد. حکومت تحت سلطه خود و مناطق آن ها را از طریق نقشه شناسایی میکردند. و از همین روش کشور و مناطق خود را تقسیم بندی میکردند.
تاریخچه نقشه بردای در دوران مصر باستان
رودخانه ها به دلیل اینکه یکی از مهم ترین منابع هستند در نقشه برداری از اهمیت بسیاری برخور دار است رود نیل که در زمان های قدیم در زمان فرعونیان بسیار بزرگ بوده مورد توجه نقشه برداران آن زمان بوده. وبرای اینکه رود نیل یکی از بزرگ ترین رود های آن زمان بوده. باید از علم نقشه برداری استفاده میکردند چون اگر سطح آب پایین یا بالا بیاید در اثر طغیان بتونند. مناطق و محیطی که زیر آب رفته است. را دوباره به همان شکل اولیه و به صورت اول خود بازسازی و تقسیم بندی کنند.
این رشته مناسب چه کسانی هست؟
این رشته ارتباط بسیار زیادی با رشته های عمران،معماری دارد. به همین خاطر اکثریت افراد علاقهمند به رشته مهندسی می توانند در این رشته شرکت و تحصیل کنند. اکثر مقعیت های شغلی این رشته در گارگاه ها و مناطق صنعتی است. باید روحیه افرادی که در این رشته تحصیل می کنند. با این رشته همخوانی داشته باشد. ولی باید یک نکته را در نظر داشته باشیم. که ادره های دولتی شرکت های صنعتی ، نرم افزاری و عمرانی برای کار کردن وجود دارد. که مهندسین رشته نقشه برداری میتوانند. در این مکان ها مشغول به کار شوند.
کدام دورس دبیرستان در رشته نقشه برداری کاربرد دارد
رشته مهندسی نقشه برداری یک رشته است. که بسیار ریاضی و هندسه در آن بسیار کاربرد دارد افرادی که در این رشته تحصیل میکنند. باید ریاضی قوی داشته باشند. درس های مانند هندسه دیفرانسیل،سرشکنی،تئوری خطاها،ژئودزی وغیره … از درس های هستند. که با ریاضی و هندسه کاملا با هم در ارتباط هستند.
و اگر از ریاضیات و هندسه جزئ علامندی هایتان است. بتوانید این رشته را در الویت قرار دهید. ولی یک راه سریع تر برای جذب شدن در بازار کار وجود دارد. که میتوانیم از طریق هنرستان هم در این رشته تحصیل کرد. که هم میتوان بسیار سریع تر در بازار کار به موفقیت رسید.
بازار کار رشته نقشه برداری
اگر بخواهیم به صورت کلی بازار کار رشته نقشه برداری نگاه بکنیم. کار در این رشته به مهندسی نقشه برداری برای کسانی که از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند مناسب است. و بسیار مهندسی نقشه برداری را پیدا میکنیم. از دانش خوبی برخوردار باشد. و بیکار بمونه
ولی اگر بخواهیم نگاه کلی به بازار کار داشته باشیم. علاوه بر اینکه باید مهارت های تخصصی خود را رشد دهیم. باید مهارت های فردی خود اهمیت بسیار ارزش قائل باشیم تا در بازار کار موفق شویم. و منظور ما از اینکه مهارت های فردی خود را رشد دهید. این است. که به غیر از دروس دانشگاهی به مهارت های فردی مثل داشتن مهارت مذاکره داشتن مهارت بازار یابی داشتن. مهارت تبلیغات و … توجه داشت باشد.
در ادامه به تعرفه نقشه برداری خواهیم پرداخت و برای شما در این رابطه یک ویدیو در زیر همین متن قرار خواهیم داد و بعد به موضوع اصلی این مقاله میپردازیم.
تعرفه نقشه برداری
اولین نکته برداشت وضعیت موجود ملک:
مربوط میشود. به زمین مسکونی که قرار است. این زمین را برداشت بکنید. و برای شهرداری ارائه دهید. یعنی وضعیت موجود زمین معبر ها و همسایگان و اطلاعاتی که برای شهرداری نیاز است. در این حالت به صورت مقطوع مبلغ 1.100.000 باید از مالک دریافت. بکنیم. برای ارائه نقشه.
دومین نکته پیاده سازی عوارض:
به عنوان مثال ما وارد یک پروژه شدیم به ما یک نقشه داده شده و قرار است ما چهار گوشه زمین را پیاده سازی بکنیم. و پنج عدد ستون هم دارم. که باید برای کار فرما پیاده سازی بکنیم حالا ما باید برای همچین کاری چه تعرفه ای برای کار فرما ارائه بدهیم برای حضور ما و پیاده سازی چهار نقطه گوشه و حدود زمین ما باید مبلغ مقطوع1.800.00 تومان را به کارفرما ارائه. بدهیم. اما اگر ستونی اضافه بشود ما باید مبلغ صد و ده هزار تومان به مبلغ پایه اضافه بکنیم به عنوان مثال اگر ما بخواهیم. ده عدد ستون اضافه بکنیم. مبلغ1.100.000 تومان به مبلغ پایه ما اضافه میشود.
در این مقاله آموزشی دو عدد تعرفه ها نام برده. شد. برای درک بیشتر توصیه میشود. که ویدیو پایین را مشاهده بکنید
معرفی نقشه برداری زمینی
به علمی میگویند که می تواند به واسطه آن و بهره مندی از ابزار مناسب و به علاوه بر مهارت کافی و مورد نیاز به تعیین فاصله میان دو یا چند نقطه بر روی زمین به پردازد. این عمل به منظور عملیات مختلفی از جمله عمران و معماری مورد استفاده قرار می گیرد و انجام آن نیازمند آگاهی و تخصص کافی و مورد نیاز میباشد در ادامه با ما همراه باشید تا با مطالبی بیشتر آشنا بشوید.
- در مطالب زیر سه ابزار مورد نیاز در نقشه برداری زمینی را نام میبریم
وسایل مورد نیاز در نقشه برداری زمینی
دوربین توتال استیشن
توتال استیشن یک دستگاه بسیار قوی و مدرن است. که به دستگاه نوری و لیزری معروف است. که در حرفه های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از این حرفه ها عبارت است. از : نقشه برداری ، پیاده سازی ، عمران و…. مورد استفاده قرار میگیرد. و دوربین های توتال استیشن از ترکیب چندین دوربین تشکیل شده. است. که این دوربین ها شامل دوربین فاصله یاب الکترونیکی و دوربین تئودولیت الکترونیکی می باشد. و در نرم افزار های مختلف قابل اجرا میباشد.
در ادامه فیلمی برای شما قرار میدهم که یکی از دوربین های توتال استیشن در بازار ایران را برای شما معرفی کرده ایم
این ویدیو با بالاترین کیفیت ظبط شده است و کیفیت پخش بستگی به سرعت اینترنت شما دارد و میتوانید کیفیت این ویدیو را به صورت دستی تغییر دهید.
دوربین ترازیاب
برای تمام مهندسین بسیار واضح است. که بالا بردن دقت. در پروژه های ساخت و ساز باعث بالا رفتن طول عمر و کیفیت می شود.
دوربین های ترازیاب برای بالا بردن دقت. در جهت درج ارقام ارتفاعی و ایجا زاویه ها به شدت. در مهندسی کاربرد دارد. و برای بیشتر مهندسین واجب است. که نحوی کار کردن. با این دوربین را بلد باشند.
در ادامه این مقاله یک عدد ویدیو برای شما قرار داده ایم که در آن به معرفی دوربین ترازیاب پرداخته ایم.
این ویدیو با بالاترین کیفیت ظبط شده است و کیفیت پخش بستگی به سرعت اینترنت شما دارد و میتوانید کیفیت را به صورت دستی تغییر دهید.
سیستم GPS
GPS روشی میباشد که میتواند از طریق گیرنده و ماهواره میتوان نقشه برداری را انجام داد. در مقالاتی که در این وبسایت نوشته شده است چند مورد از این گیرنده ها را معرفی کرده ایم.
مزایا نقشه برداری زمینی
با وجود تمام تجهیزات مدرنی که به امروز آمده میتوان این روش را یکی از روش های دقیق دانست البته این دقیق بستگی به ابزار کار و مهندس نقشه بردار دارد که با چه وسیلیه و دانشی این کار را انجام میدهد البته تا به امروز روش های مختلفی وجود دارد که در مقالات بعد به این روش ها میپردازیم.
معایی نقشه برداری زمینی
از معایب نقشه برداری زمینی میتوان به هزینه زیاد این کار اشاره کرد و همچنین زمانی که صرف این کار میشود زمان زیادی میباشد و همچنین نمیتوان در مکان های صعب العبور از این روش استفاده کرد.و همچینی نمیتوان در شرایط جوی مختلفی مثل قطب از این روش استفاده کرد.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم روش نقشه برداری زمینی را همراه با مزایا و معایب ، ابزار مناسب این کار و… برای شما مهندس گرامی معرفی بکنیم و همچنین به موضوع هایی مرتبط با این موضوع برای اطلاعات بیشتر شما بپردازیم.
امیدوار هستیم ا این مقاله آموزشی از وبسایت کار آموزی آنلاین مهندسی نهایت استفاده را ببرید.
دوست داری نقشه برداری با دوربین توتال استیشن را یاد بگیری؟
اگر شما هم علاقه مند به یادگیری نقشه برداری با دوربین های توتال استیشن هستید. نگران نباشید.!!!!
ما برای شما دوره ای جامع و تخصصی از دوربین توتال استیشن سندینگ آماده کرده ایم. که با مشاهده ویدئوهای آموزشی میتوانید. وارد بازار کار شوید. برای اطلاعات بیشتر در پایین روی اسم دوره کلیک کنید. و اطلاعات تکمیلی را ببنید
آموزش جامع نقشه برداری (صفر تا صد)
دوره جامع صفرتا صد نقشه برداری زمینی این دوره برای چه کسانی مناسب است؟ تمامی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته…
دوره آموزش نرم افزار civil3d
آموزش نرم افزار CIVIL3D ویژه نقشه برداری،با درنظر گرفتن جزئیات اجرایی مورد نیاز در پروژه ها بصورت تضمینی
دیدگاهتان را بنویسید