روش تکرار در زاویه یابی

مقدمه
در این مقاله از وبسایت کارر آموزی آنلاین مهندسی به موضوع روش تکرار در زاویه یابی پرداخته ایم و این موضوع را مورد بررسی قرار داده ایم و به مطالبی همچون روش تکرار چگونه است ، زاویه یاب و زاویه یابی چیست ، پرداخته ایم و این مطالب را مورد بررسی قرار داده ایم
زاویه یاب و زاویه یابی چیست؟
در انجام امور نقشه برداری برای تععین موقعیت نقطه ها و اندازه گیری زاویه قائم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. که با دستگاه های زاویه یاب یا همان تئودولیت اندازه گیری می شود. ولی در زمان حال دیگر از تئودولیت ها استفاده آنچنان استفاده نمیشود. زیرا با گذشت زمان و پیشرفت علم از دوربین های توتال استیشن برای امور مختلف نقشه برداری وعمران مورد استفاده قرار میگیرد.
دیگر از دوربین های تئودولیت استفاده آنچنانی نمیشود. زیرا با دوربین های توتال استیشن تمامی کار یک تئودولیت را میتوان انجام داد. را میتوان با توتال استیشن با کیفیت و سرعت عمل بیشتر انجام داد. دیگر از دوربین های تئودولیت از رده خارج شده. یاد میکنند.


روش تکرار زاویه یابی چیست؟
در زاویه یابی روش های گوناگونی وجود دارد. توی این مقاله آموزشی از وبسایت کار آموزی آنلاین بع روش تکرار پرداخته ایم . برخی از زاویه یاب ها مانند t1 و t2 اهرما مخصوص یا قفل مخصوص دارند. وقتی آن را ببندیم. میتوان ادکس لمب افقی را قفل کنیم. این نوع دستگاه. را دستگاه. تکرار مینامند.
روش تکرار چگونه است؟
شما یک زاویه را در نظر بگیرید. راس این زاویه A نام گذاری شده. است. بعد از ایستگاه گذاری در نقشه برداری A دوربین را صفر صفر میکنیم. فرض کنید. این زاویه یک نقطه ای B و یک نقطه C وجود دارد.
توی مرحله بعد که ما ایستگاه گذاری کردیم. نقشه A در مرحله بعد لمب به نقطه B را نشانه روی. میکنیم. ضامن را آزاد کرده. و باز نمودن. پیچ تندافقی به نقطه ای B را نشانه روی. میکنیم. بدون اینکه زاویه را بخوانیم. ضامن لمب را قفل کرده. سپس به نقطه B باز میگردیم. و حالا ما مانند مرحله قبل ضامن لمب را آزاد کرده. به روی نقطه ای C نشانه روی. میکنیم. این کار را چند بار انجام. میدهیم. زاویه خوانده. شده. را یاداشت میکنیم. برای اینکه زاویه راس یعنی همان A را بدست. آوریم. آن را بر N تقسیم. میکنیم.
جمع بندی
در این مقاله به موضوع زاویه یابی با روش تکرار پرداخته ایم. این روش را توضیح داده ایم. و مضوع های دگیری را هم بررسی کردیم. و به موضوع هایی همچون روش تکرار چیست ، توضیح روش تکرار و…. پرداختیم امیدوار هستیم از این مقاله آمورشی نهایت استفاده را برده باشید.
پیشنهاد ما به شما مهندس عزیز:
دوست داری ترازیابی و آموزش دوربین توتال استیشن را یاد بگیری.؟
اگر شما هم علاقهمند به یادگیری ترازیابی و کار با دوربین توتال استیشن هستید. نگران نباشید.!!!
ما برای شما دورهای جامع و تخصصی ترازیابی و آموزش دوربین توتال استیشن آماده کردهایم. که با مشاهده ویدئوهای آموزشی میتوانید. وارد بازار کار شوید. برای اطلاعات بیشتر در پایین روی اسم دوره کلیک کنید. و اطلاعات تکمیلی را ببنید.
دوره آموزش نقشه برداری با دوربین توتال استیشن و جی پی اس
حتما تا انتهای توضیحات مطالعه شود جامع ترین دوره آموزش غیر حضوری نقشه برداری در کشور!!! این آموزش به شما…
آموزش جامع ترازیابی (دوربین نیوو)
در این دوره بصورت کامل ترزایابی را بصورت اجرایی با روش های کامل یا خواهید گرفت در پروژه های ساختمانی،راهسازی خط انتقال لوله و…
دیدگاهتان را بنویسید