دوربین مناسب برای ترازیابی + ویدیو
مقدمه
در این مقاله آموزشی قرار بر این است که ما یک عدد دوربین مناسب برای انجام امور ترازیابی برای شما معرفی بکنیم و همچنین یک عدد ویدیو آموزشی در رابطه با این موضوع هم برای شما قرار داده ایم و در رابطه با موضوعاتی همچون ترازیابی چیست؟ و … پرداخته ایم پس تا انتهایی این مقاله با ما همراه باشید.
ترازیابی چیست؟
ترازیابی کاربردهای زیادی در مهندسی دارد. اما کاربرد اصلی ترازیابی برای بدست آوردن اختلاف ارتفاع دو نقطه میباشد.
و به مجموع تمام نقاطی که ارتفاع یکسان دارند.سطح تراز گفته میشود.
کاربرد ترازیاب؟
بیشترین کاربرد یک ترازیاب در مهندسی نقشهبرداری عمران و فعالیتهای مختلف ساخت ساز است. یادگیری و کار کردن با ترازیابها برای مهندسین واجب است.
ترازیابی در نقشهبرداری کاری است.که نقشه بردار یا مهندسین عمران میتوانند.ارتفاع نقاط ثابت از سطح زمین را با دیگرنقاط مختلف بدستآورند.
انواع ترازیابی
انواع ترازیابی شامل موارد زیر میباشد:
- ترازیابی استادیمتری
- ترازیابی مستقیم
- ترازیابی فشارسنجی
- ترازیابی مثلثاتی
- در ادمه با ما همراه باشید که هر چهار مورد زیر را برای شما توضیح داده ایم.
ترازیابی مستقیم چیست؟
نقشه برداران در این روش از ترازیابی از ابزار های مانند دوربین ترازیاب استفاده می کنند. تا اندازه گیری ها به طور مستقیم انجام شود شما مهندس گرامی میتوانید متناسب با نیاز خود بهترین مدل ترازیابی مستقیم را برای کارهای خود انتخاب کنید. این مدل های شامل ترازیابی ساده، ترازیابی مقاطع، ترازیابی دقیق، ترازیابی تفاضلی و ترازیابی شناور میباشد.
ترازیابی مثلثاتی چیست؟
در این نوع از ترازیابی اختلاف ارتفاع را می توان از طریق محاسبه فواصل افقی و همچنین زوایای قائم و به شکل حرفه ای محاسبه و اندازه گیری کرد. در ترازیابی مثلثاتی روابط مثلثاتی بیشترین نقش را در پیدا کردن ارتفاع یک نقطه را دارد. دقت ترازیابی غیر مستقیم یا همان ترازیابی مثلثاتی بیشتر از ترازیابی درجه یک میباشد. و همچنین در مقایسه با این نوع ترازیابی ارزان تر است.
برای ترازیابی مثلثاتی سریعتر و دقیق تر، سادهتر اقتصادیتر و راحتتر می توان از ابزار آلاتی مانند تئودولیتهای رقومی توتالاستیشن و … استفاده کرد. شما به جای ترازیابی درجه سه یا چهار می توانید از ترازیابی مثلثاتی استفاده کنید. و همچنین با توجه به مزیت هایی که در مطالب که خواندید گفته شد. هنگام ترازیابی در نقشه برداری می توانید به ترازیابی مثلثاتی نیز توجه داشته باشیم.
ترازیابی استادیمتری چیست؟
در این نوع از ترازیابی که شبیه به ترازیابی مثلثاتی است. فقط برخی از قوانین تاکئومتری آن تغییر پیدا کرده است و یا به ارتقاء داده شده است. ترازیابی استادیمتری یکی از بهترین گزینه ها برای نقشه برداری و ترازیابی زمین های تپه مانند است. زیرا دقت خوبی دارد و با سرعت بالا این کار را انجام می دهد.
ترازیابی فشارسنجی چیست؟
در این نوع ار ترازیابی از دستگاهی به نام فشار سنج استفاده می شود. تا اختلاف ارتفاع بین دو نقطه بدست آورد. البته باید این به این نکته توجه داشته باشیم در مقایسه با سه روش قبلی دقت کمتری دارد. برای همین به کمتر مورد استفاده مهندسان نقشه بردار و عمران قرار می گیرد. در بعضی از مواقع خطای ترازیابی در نقشه برداری بسیار زیاد می شود. شما سیستمی که برای ترازیابی استفاده می کنید تاثیر زیادی روی این خطاها دارد بنابراین برای کاهش خطاها بهتر است. از سیستم های بهتری مانند: ترازیابی استادیمتری و ترازیابی مثلثاتی استفاده کنید.
این ویدیو با بالاترین کیفیت ضبط شده است و کیفیت بپخش این ویدیو بستگی به سرعت اینترنت شما دارد و میتویند کیفیت این ویدیو را به صورت دستی تغییر دهید.
دوربین مناسب برای ترازیابی
در ادامه قرار است بررسی بکنیم که آیا دوربین توتال استیشن برای ترازیابی مناسب تر است یا دوربین ترازیابی نیوو که مخصوص ترازیابی ساخته شده است. و همچنین مقایسه کنیم که کدام یک از این دو دوربین دقیق تر و سریع تر است. پس با ما همراه باشید و ویدیو پایین را نگاه بکنید تا مطالب این بخش از مقاله برای شما گنگ نشود. و کاملا با این موضوع که آیا دوربین توتال استیشن بهتر است یا دوربین ترازیاب برای ترازیابی کاملا اطلاع پیدا بکنید.
این ویدیو با بهترین کیفیت ضبط شده است و کیفیت پخش بستیگی به سرعت اینترنت شما دارد و شما میتوانید این ویدیو را به صورت دستی کیفت را تنظیم بکنید.
مقایسه دقت ترازیابی توتال و ترازیاب
در این بخش میخواهیم چک بکنیم که آیا دقت دوربین ترازیاب بیشتر است. یا دوربین توتال استیشن و در نهایت میخواهیم بیبینیم که آیا نتیجه بدست آمده از هر دو دوربین اختلاف دارد. یا خیر برای اینکه مطالب این موضوع برای شما گنگ نشود توصیه میشود حتما برای ادامه ویدیو که در پایین همین متن قرار داده ایم را مشاهده فرمایید.
این ویدیو با بالاترین کیفیت ضبط شده است و کیفیت بپخش این ویدیو بستگی به سرعت اینترنت شما دارد و میتویند کیفیت این ویدیو را به صورت دستی تغییر دهید.
دوست داری نقشه برداری با دوربین توتال استیشن را یاد بگیری؟
اگر شما هم علاقه مند به یادگیری نقشه برداری با دوربین های توتال استیشن هستید. نگران نباشید.!!!!
ما برای شما دوره ای جامع و تخصصی از دوربین توتال استیشن سندینگ آماده کرده ایم. که با مشاهده ویدئوهای آموزشی میتوانید. وارد بازار کار شوید. برای اطلاعات بیشتر در پایین روی اسم دوره کلیک کنید. و اطلاعات تکمیلی. را ببنید.
دوره آموزش نقشه برداری با دوربین توتال استیشن و جی پی اس
آموزش پروژه محور نقشه برداری با دوربین توتال استیشن سندینگ و لایکا +آموزش گیرنده مولتی فرکانس (جی پی اس)
دوره مبانی نقشه برداری
در این آموزش با اصول اولیه و اصلی نقشه برداری آشنا خواهید شد،دقیقا در نقشه برداری دنبال چه چیزی هستیم؟
نقشه برداری بدون وابستگی به تجهیزات و صرفا با یک متر، نخ ریسمان و …
دیدگاهتان را بنویسید